Treinbank shoppers

Treinbank shoppers

Bestel uw unieke treinbankshopper! De stoelbekleding uit de oude treinbekleding krijgt een tweede leven! Via het unieke proces van upcycling vervaardigd van oude treinstellen, vormt deze eyecatchers de volmaakte samensmelting van duurzaamheid en stijl. Deze verantwoorde, kleurrijke shoppers zijn multifunctioneel en oude naden van de bekleding zijn bij sommige tassen in het materiaal terug te zien.

4 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. DD-AR Shopper

  DD-AR Shopper

  € 49,50

  De groene stoelbekleding uit de oude NS-dubbeldekkers (treintype DD-AR) krijgt een tweede leven! Via het unieke proces van upcycling vervaardigd van oude treinstellen, vormt deze eyecatcher de volmaakte samensmelting van duurzaamheid en stijl. Deze verantwoorde, frisgroene shopper is multifunctioneel en oude naden van de bekleding zijn bij sommige tassen in het materiaal terug te zien. Elke tas is gelabeld met een nummer van het treinstel en desbetreffende bankje. Zo wordt deze exclusieve tas ook echt uw tas! Let op: Deze tas kan geleverd worden zolang dit treintype wordt afgebroken.

  Meer info
 2. Plan V koffieboon shopper

  Plan V koffieboon shopper

  Normale prijs: € 119,00

  Special Price € 59,50

  Deze neutrale shopper is gemaakt van ´koffiebonen bekleding´ uit de Plan V treinstellen, 2e klasse. Deze multifunctionele shopper is in eigen land handgemaakt. Het materiaal is licht paars/grijs van kleur. Oude naden van de bekleding zijn vaak in het materiaal terug te zien.

  Meer info
 3. Plan V koffieboon shopper graffiti

  Plan V koffieboon shopper graffiti

  € 129,00

  Deze opvallende graffiti shopper is gemaakt van ´koffiebonen bekleding´ uit de Plan V treinstellen, 2e klasse. Deze multifunctionele shopper is in eigen land handgemaakt. Het materiaal is licht paars/grijs van kleur. Oude naden van de bekleding zijn vaak in het materiaal terug te zien. De tas is voorzien van een originele rood/roze graffiti print

  Meer info
 4. Plan V koffieboon shopper (blue)

  Plan V koffieboon shopper (blue)

  € 89,25

  Deze shopper is gemaakt van ´koffiebonen bekleding´ uit de Plan V treinstellen, 2e klasse. Deze multifunctionele shopper is in eigen land handgemaakt. Het materiaal is licht paars/grijs van kleur en de hengels zijn van Mat64 licht blauw materiaal. Oude naden van de bekleding zijn vaak in het materiaal terug te zien.

  Meer info

4 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren