About me

Toen ik begon deze blog in 2009 had ik geen idee dat het zo populair zou worden. Ik was geschokt toen mijn eerste post ontvangen meer dan 8300 hits in een paar weken. Ik ben zo erg trots op wat ik hier heb bereikt en ben erg blij dat je leest en na mijn reis.

Ik wil graag alle mensen bedanken die mij hebben aangemoedigd, gereageerd op mijn berichten en ze hebben gedeeld. Het betekent echt veel voor mij dat je hebt graag en gedeeld mijn blog. En ik wil ook mijn vrienden bedanken die mij hebben aangemoedigd en nuttige en nuttige informatie hebben geplaatst en die ook hun foto's met mij hebben gedeeld. Ik ben begonnen met deze blog als een side project en om meer te leren over energiebesparing. Toen ik steeds meer leerde over de impact van verwarming, realiseerde ik me dat veel mensen in Nederland nog nooit van verwarmingsthermostaten hadden gehoord.

Ik heb veel ervaring, want we hebben ze gebruikt voor enige tijd en ik weet ook hoe ze te configureren om het te laten werken met andere huishoudelijke apparaten zoals tv, verlichting en ga zo maar door. Dit is wat ik te zeggen heb. Je de thermostaatinstellingen kiezen in een lijst. De thermostaten kunnen worden ingesteld om te lopen uit laag of op laag. U moet het tijdstip instellen waarop de thermostaat begint aan te passen en wanneer de thermostaat is uitgeschakeld. Als u de verkeerde instelling kiest, krijgt u geen thermostaatinformatie. Ik heb dit nog niet geprobeerd, ik ben niet zeker of het daadwerkelijk mogelijk is, dus laat het me weten als je het moet doen. De thermostaat is geactiveerd en moet automatisch worden aangepast nadat u deze hebt ingeschakeld. U moet de handmatige instelling van de thermostaat gebruiken.

Mijn vader zei altijd dat ik een diploma in de IT moest halen. De eerste baan die ik kreeg na dat was een web design baan en nu ben ik verantwoordelijk voor IT. Deze keer is het doel om 's werelds grootste thermische sensor te bouwen. Daar ga ik voor. Dit is een kleine blog om u te informeren over mijn idee en de redenen waarom ik ben begonnen met het bouwen van een thermometer en een softwareplatform.

Hier is het verhaal van hoe ik begon met het bouwen van een thermische sensor:

Op een zondagochtend is het weer al warm geworden. De wind zwaait en de straatverlichting begint rood te knipperen. Ik heb een idee voor een apparaat dat uw huis zal verwarmen door het aanpassen van de temperatuur op straat. Het zou een beetje lastig zijn, maar het zou werken. In feite is het idee waar ik aan werkte heel simpel.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik bang ben dat het verwarmingssysteem niet goed is gebouwd en de thermostaat onbetrouwbaar is. Dus, ik wil graag delen wat ik heb geleerd over hoe je je eigen thermostaat te maken. Je hebt geen hightech machine nodig om dit te doen: je hebt gewoon een paar dingen nodig.

Eerst heb je een verwarmingselement nodig. Kachels werken een tijdje niet goed als het verwarmingselement nog warm is. Dus, je moet proberen om een element dat je koel houden vinden. Een radiator is bijvoorbeeld goed voor dat doel. Ik gebruikte een klein verwarmingselement van een oude elektrische kachel. En het werkte echt goed: het bleef koel tot de volgende ochtend. Het element is niet erg zwaar en de afstand tussen de twee polen is voldoende. Het kostte me een half uur om het uit te zoeken. Wil je er meer over weten, check dan dit bericht van Anna Willemsen.