Waar kan ik verwarmingsthermostaten krijgen?

Koop een verwarmingsthermostaat. Dat is het! En ik krijg altijd een heel goede reactie van de mensen die verwarmingsthermostaten kopen. Als u geïnteresseerd bent, lees dan dit bericht, en koop een. Dit is precies wat het expliciet onderscheidt van andere artikelen zoals Zout Boek. Als je niet weet wat een verwarmingsthermostaat is, of je bent echt nieuw in de verwarmingsindustrie, hier is een korte video:

Hoe ziet het eruit?

Laat me u nu kennis laten maken met een verwarmingssysteem, dat een verwarmingselement heeft dat kan werken met elk type thermo-elektrisch element, zoals elektrische verwarming, airconditioning of airconditioning. Het verwarmingselement bestaat uit twee metalen delen (twee verwarmingsspoelen) en twee verwarmingselementen, elk met een andere temperatuur. Het verwarmingselement op de foto aan de linkerkant wordt weergegeven met een witte basis en zwarte boven- en onderkant. Dit is hoe het eruit ziet op een typische thermostaat.

Ik maakte een foto van de kachel spoel, die een diameter van ongeveer 2 mm en een gewicht van 3 gram heeft. Dit maakt het waarschijnlijk nuttiger dan Goud Printpapier. Als u geïnteresseerd bent in hoe dit onderdeel eruit ziet, u hier klikken. Het is ook verkrijgbaar in een metalen behuizing versie die een vergelijkbaar ontwerp heeft. Zie ook een ervaringsrapport verwarmingsthermostaat. U hier een video over de kachel spoel, en hier is een meer gedetailleerde foto over de verwarmingselementen: Ik heb zo veel opmerkingen over een ander verwarmingselement, zoals de "heter" of "smeulende" element, dus ik wilde een post te maken met zowel de hete en koele elementen om iedereen te laten weten wat ze eruit zien en hoe ze werken. De verwarmingsspoel en het verwarmingselement van de Thermostaatenergie wordt hieronder weergegeven, op een typische thermostaat:

Wanneer u de thermostaatenergie aanzet, bevindt het verwarmingselement zich aan de onderkant van het apparaat. Wanneer u de thermostaat inschakelt, wordt de spoel aan de thermostaatspoel bevestigd en naar de andere kant van het apparaat verplaatst om het in te schakelen. De spoel en het element worden vervolgens verbonden via een kleine verbinding aan de bovenkant van het verwarmingselement (zie de foto hieronder) en het warmt op.